13 d’octubre de 2021

Preparat per a un octubre sense esglais? En BCG també ho estem

Ja estem a l'octubre, el mes més terrorífic de l'any, i per aquestes dates se solen tenir molts esglais que moltes vegades no ens agraden. La veritat és que... Millor no tenir-los! Perquè no tinguis cap esglai, en BCG lliurem totes les comandes i paquets dels nostres clients sense esglais, tots els dies de l'any i sempre assegurant-nos que rebin una instal·lació i una distribució en temps rècord.


Els nostres clients no s'han de preocupar de res perquè nosaltres ho tenim tot controlat, ja que hem desenvolupat un sistema d'última milla en el qual adaptem la nostra logística sobre la base de les exigències de la comanda. Per a nosaltres la logística d'última milla és doncs el punt d'unió entre les expectatives del client i les responsabilitats del treballador i de l'empresa de transports; per això garantim una bona rebuda de totes les comandes i de la posada en marxa d'aquests.


Arriba octubre i els nostres experts estan preparats per a tots els teus lliuraments d'última milla


A l'octubre i en la resta de mesos de l'any pots confiar en BCG perquè som experts en el lliurament d'última milla, en la Península Ibèrica i a les Illes Balears. Coneix molt més sobre nosaltres en www.blancacondal.es i descobreix quins serveis oferim. A més, el nostre equip està sempre disponible per a resoldre qualsevol necessitat logística en temps real perquè no tinguis cap esglai...

Utilitzem cookies